Landgoed Anningahof – Beelden 2016

s51b_banner--3

Landgoed Anningahof – Beelden 2016
juni 2016, uitnodiging

UITNODIGING
– – OPENING BEELDEN 2016 ANNINGAHOF – –

ZONDAG 26 JUNI 15.00 UUR

Nu de provincie Overijssel en wij de officiële stukken inzake grondruil en aanverwante zaken hebben getekend kunnen we weer vooruit zien!

We hebben overwogen het park een jaar te sluiten om de aanleg van het nieuwe park te bespoedigen, maar al snel besloten dat niet te doen. Velen onder u hebben de ontwikkelingen gevolgd, ons gesteund en bemoedigd. Dit en het enthousiasme en de inzet van de kunstenaars geven ons veel energie. Onze dank aan allen!

Dit jaar zal wel weer een overgangsjaar zijn. U kunt tijdens een bezoek al goed zien dat het park nu echt ingrijpend begint te veranderen. Naast de veranderingen zijn er de nieuwe tentoonstellingen en die mogen gezien worden! De werken van de exposerende kunstenaars zijn zeer levendig en soms gedurfd; enkele verwijzen naar de actualiteit. Dat geldt voor met name de buitenbeelden. Voor zowel binnen als buiten geldt dat de diversiteit groot is.

Met genoegen nodigen we u hierbij uit tot het bijwonen van de opening van Beelden 2016, de 13e tentoonstelling van Landgoed Anningahof, op zondag 26 juni 2016!

PROGRAMMA

14:30-15:00 Ontvangst
15:00 Welkomstwoord door Hib Anninga
15:10 Opening door Henk Jan Meijer, burgemeester Gemeente Zwolle
15:20 Openingswoord door Jan Kristen, bestuurslid Kunstwegen
15:30-17:00 Bezichtiging tentoonstellingen
17:00 Gelegenheid tot het gebruiken van een luchtige stampot
(let op: aanmelden voor luchtige stampot is noodzakelijk! zie hieronder voor meer informatie)
19:00 Einde bijeenkomst

EXTRA INFORMATIE:
Voor € 5,- per persoon (contant te voldoen bij entree) kunt u gebruik maken van een lentestampot. Aanmelden s.v.p. voor dinsdag 21 juni met vermelding van het aantal personen via: nieuwsbrief@anningahof.nl (klik hier om direct een mail te sturen). De lentestamppot wordt aan de deelnemende kunstenaars en hun partner aangeboden (wel aanmelden s.v.p.).

Tijdens de opening kunt u in de ontvangstruimte seizoenkaarten verkrijgen voor € 10,- (contant te voldoen).

Parkeren: Indien de gebruikelijke parkeerplaats vol is wordt u verzocht 50 meter verder te rijden en in het met P aangegeven weiland te parkeren. Parkeren in de bermen van de Hessenweg is niet toegestaan.

DEELNEMENDE KUNSTENAARS:
Beelden 2016:

Armando, Joost Bakker, Hans van Bentem, Kees Bierman, Maze de Boer, Kevin van Braak, Eelco Brand, Erik Buijs, Sjoerd Buisman, Tom Claassen, Caroline Coolen, Lisa Couwenbergh, Wia van Dijk, Nicolas Dings, Moritz Ebinger, Robin Gerris, Gerard Groenewoud & Tilly Buij, Stefan Gross, Klaas Gubbels, Kim Habers, Jeroen Henneman, Ewerdt Hilgemann, Marieke de Jong, Damian Kapojos, Wouter Klein Velderman, Jeffry Koopman, Maartje Korstanje, Axel & Helena van der Kraan, Bastienne Kramer, Jeroen Kuster, Herman Lamers, Couzijn van Leeuwen, Lotje de Lussanet, Marjolijn Mandersloot, Ingrid Mol, Herbert Nouwens, Chris Peterson, André Pielage, Onno Poiesz, Barbera Polderman, Lorenzo Quintanilla, Paul de Reus, Cornelius Rogge, Marc de Roover, Theo Schepens, Elisa van Schie, Arie Schippers, Tanja Smeets, Luk van Soom, Elisabeth Stienstra, Maurice van Tellingen, Pim Trooster, Levi van Veluw, Emo Verkerk, Henk Visch, Jan Eric Visser, Rob Voerman, Sjef Voets, André Volten, Auke de Vries, Famke van Wijk, Corine Zomer.

Kunstwegen Paviljoen:
Frederik Foert

Prev Beeldengallerij Den Haag
Next Famke van Wijk over haar werk:

Comments are closed.